Eigen bedrijf beginnen

Wat komt er kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf?

Om een onderneming te starten kiest de één voor een zorgvuldige voorbereiding, de ander vertrouwt op zijn aangeboren ondernemerschap, creativiteit en enthousiasme. Beide soorten starters kunnen in hun opzet zeker slagen, maar kijk vooral uit voor een valse start. De starter die kiest om zijn avontuur te delen met ABC Lingewaard toont visie en wordt behoed voor de verkeerde financiële en administratieve of fiscale beslissingen.

Het inschakelen van ABC Lingewaard is een investering die zich vlot terugbetaalt en u vrijwaart voor de ‘papierwinkel’. De persoonlijke betrokkenheid van ABC Lingewaard bij uw onderneming vormt de basis voor een perfecte samenwerking. Uw wensen staan centraal en met onze flexibiliteit kunnen wij u altijd een pakket op maat aanbieden.

Wij kunnen u perfect begeleiden bij de eerste stappen van uw ondernemerschap. Heeft u er bijvoorbeeld weleens over nagedacht welke rechtsvorm het beste bij u past? Of u zich moet verzekeren voor arbeidsongeschiktheid? Hoe u omgaat met pensioen? Wij wel! Daarnaast begeleiden we bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot het daadwerkelijke ondernemen. We laten u graag zien wat financiële administratie met zich meebrengt. Onze ervaring leert dat met name in de beginfase ondernemers met veel vragen zitten waar ze snel een antwoord op wensen.

Tevens is een belangrijk onderdeel van ons werk het koppelen van onze klanten. Wij hebben klanten in 60 verschillende branches die allemaal iets voor elkaar kunnen betekenen. Kortom, volop kansen!